2012年06月16日
Dishes in viewing WC Qualifier
We had "UNpublic viewing of World Cup Qualifier" on 3rd, 8th and 12th June in Moritomizu Backpackers.
It is a good season for wild edible plants. So we served dished full of such fresh and seasonal plants.
先のブログにあるようにWC予選6月3連戦をリビングで見ました。
ちょうど山菜の時期なので、いくつか料理を出しました。
several kinds of boiled plants(Yobusumasou/Kogomi etc) and fried Gyoja-ninniku(garlic-like leek) with pork
ヨブスマソウやコゴミのおひたし、ギョウジャニンニク豚バラ炒め、など
hachiku(middle sized bamboo shoot) with snowpea and fried tofu
破竹(中込さんとこの山から採ってきました)と油揚げ、さやえんどうの煮付け
rice bowl with fried Gyojaninnku on top and kinpira(fried and well-cooked) of Udo, with Kabu
ギョウジャニンニク丼とウドきんぴら、カブ塩もみなど
Udo with bacon, tomato and cheese
ウドイタリアン
We have special events occasionally in our living room, and sometimes we serve seasonal or local original dishes.
Please find them in our blog or facebook page.
リビングでときどきこんなイベントもやり、軽食やつまみをお出しすることもあります。興味のある方はブログ。フェイスブックページで見つけてね。
(aki)
It is a good season for wild edible plants. So we served dished full of such fresh and seasonal plants.
先のブログにあるようにWC予選6月3連戦をリビングで見ました。
ちょうど山菜の時期なので、いくつか料理を出しました。
several kinds of boiled plants(Yobusumasou/Kogomi etc) and fried Gyoja-ninniku(garlic-like leek) with pork
ヨブスマソウやコゴミのおひたし、ギョウジャニンニク豚バラ炒め、など
hachiku(middle sized bamboo shoot) with snowpea and fried tofu
破竹(中込さんとこの山から採ってきました)と油揚げ、さやえんどうの煮付け
rice bowl with fried Gyojaninnku on top and kinpira(fried and well-cooked) of Udo, with Kabu
ギョウジャニンニク丼とウドきんぴら、カブ塩もみなど
Udo with bacon, tomato and cheese
ウドイタリアン
We have special events occasionally in our living room, and sometimes we serve seasonal or local original dishes.
Please find them in our blog or facebook page.
リビングでときどきこんなイベントもやり、軽食やつまみをお出しすることもあります。興味のある方はブログ。フェイスブックページで見つけてね。
(aki)
hot wine and dinner on Xmas
えびす講花火 屋上鑑賞会
『移住・子育て』 その翌日のこと
『移住』第3弾 出産・育児編 開催しました
「移住を考えるワークショップ ~出産・育児編~」
バレンタインデー
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Posted by もりとみず at 10:41│Comments(0)
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